Kaikki työkalut yhdessä paikassa

Täältä löydät kaikki Maavara-työkalut, jotka ovat käytössäsi täysin maksutta. Poimi käyttöön omalle tilallesi sopivat työkalut.

Online-opas

Lyhyisiin osiin jaettu online-opas auttaa sinua hahmottamaan varautumisen eri osa-alueet ja huomioimaan ne oman varautumissuunnitelman tekemisessä. 

Suunnitelmapohja

Lataa suunnitelmapohja omalle tietokoneellesi ja aloita oman varautumissuunnitelman tekeminen. Voit muokata ja päivittää suunnitelmaasi helposti.

Beredskapsplan

Ladda ner planmallen till
din dator och börja göra din
egen beredskapsplan.
Du kan enkelt redigera
och uppdatera
din plan.

Maitotilan suunnitelmamalli

Maitotilan tekemä valmis varautumissuunnitelma, josta voit katsoa vinkkejä oman tilan tietojen kirjaamiseen ja kuulet myös tilallisten kommentit suunnitelman tekemisestä.  

Lihatilan suunnitelmamalli

Sikatilan tekemä valmis varautumissuunnitelma, josta voit katsoa vinkkejä oman tilan tietojen kirjaamiseen ja kuulet myös tilallisten kommentit suunnitelman tekemisestä.  

Marjatilan suunnitelmamalli

Marjanviljelytilan tekemä valmis varautumissuunnitelma, josta voit katsoa vinkkejä oman tilan tietojen kirjaamiseen ja kuulet myös tilallisten kommentit suunnitelman tekemisestä.  

Perunatilan suunnitelmamalli

Kasvinviljelytilan tekemä valmis varautumissuunnitelma, josta voit katsoa vinkkejä oman tilan tietojen kirjaamiseen ja kuulet myös tilallisten kommentit suunnitelman tekemisestä.  

Siementila suunnitelmamalli

Siementilan tekemä valmis varautumissuunnitelma, josta voit katsoa vinkkejä oman tilan tietojen kirjaamiseen ja kuulet myös tilallisten kommentit suunnitelman tekemisestä.  

Varautumisen webinaari 1

Maavaran ja MPK:n järjestämän webinaarisarjan ensimmäinen osa, jossa käydään läpi konkreettisesti maatilan varautumisen peruspilareita ja käytännön toimenpiteitä.

Kun sinulla on töitä,
meiltä löytyy työkalut!

Ota yhteyttä

044 785 7437

elina.vehvilainen-liikka@savonia.fi